Wordt ook lid van De Brommobiel Club

Nu de Coronacrisis minder ernstige vormen gaat aannemen kunnen er ook weer activiteiten worden uitgerold. Eén van de leukste recreatieve dingen die je met je brommobiel kan doen is in groepsverband een toerrit rijden.

En dat is goed nieuws want deze toerritten worden nu ook weer door ons georganiseerd. Onze club met de nieuwe naam is in maart dit jaar voortgekomen uit het al langer bestaande BMC45 en het is een initiatief Geurt van Es met Soest als thuisbasis.

Ben je lid van De Brommobiel Club dan ontvang je ook het clubblad waarin alle nieuwe activiteiten worden aangekondigd en ook voor dit jaar zullen er nog dingen worden georganiseerd. En dat wordt erg leuk want wat dacht je van een toerrit over De Veluwe met een terrasje pikken voor koffie en een picknick op een prachtig plekje in Nederland. Of samen volgend jaar op vakantie?

Hou jij van een beetje avontuur, samen praten over je brommobiel, techniek en tips voor onderhoud en onderdelen? Dan wordt je natuurlijk lid! Op onze website kan je namelijk al aardig wat informatie vinden en een agenda voor na de Coronacrisis volgt ook binnenkort. Natuurlijk kan je ons ook volgen op social media. Je vindt ons dus op Facebook en Instagram.

Aanmelden als nieuw lid kan je op onze website doen via dit formulier.