De Grote Brommobiel Tourrit 2021 was een groot succes!

De Grote Brommobiel Tourrit 2021 was een groot succes!

De Grote Brommobiel Tourrit 2021 was een groot succes! Op 2 oktober reden wij met De Brommobiel Club voor zowel leden als niet-leden een mooie tourrit door het landschap bij Hoevelaken. Met 12 brommobielen, prachtig weer en enthousiaste brommobilisten was het een feest bij de start, tijdens de rit en bij de finish.

Gesponsord door onder andere BebrO Brommobielen, Minicar Parts, Kronkelroutes en RenĂ©’s Productions werd het ook een feest met taart en koffie bij de start en frisdrank en snacks bij de finish. En tussendoor? Genieten van het landschap en samen een eindje rijden met een korte stop halverwege om even de benen te strekken. En iedereen had het naar zijn en haar zin!

Bij deze gelegenheid willen wij de organisatoren en vooral de hoofdsponsors bedanken, BebrO voor de perfecte ontvangst bij start en finish, Kronkelroutes voor de navigatie en natuurlijk RenĂ©’s Productions voor de prachtige bumperplaten die iedereen mee naar huis mocht nemen als een souvenir van een prachtige dag die voor herhaling vatbaar is.

In het filmpje hieronder zie je een impressie van de tourrit gezien door de dashcam van Geurt van Es van Kronkelroutes die achteraan aansloot.