Clubhuis plezier van korte duur

Het leek allemaal zo mooi, een nieuwe brommobielclub, De Brommobiel Club en ook nog eens een clubhuis gevonden dat we konden opknappen en gebruiken voor ontmoetingen met onze brommobieltjes.

Toen kwam de Coronacrisis en moesten we allemaal thuisblijven en was het plezier van korte duur. En nu komt ook nog eens het nieuws dat we het clubhuis binnenkort al weer kwijt zijn want de landeigenaar heeft het bestemmingsplan veranderd weten te krijgen bij de gemeente Amersfoort en er komen over niet al te lange tijd 52 appartementen te staan.

We zoeken dus een nieuw honk, een kantine met een terreintje ernaast waar we op zaterdag bij elkaar kunnen komen om bij te kletsen, elkaar te helpen met de dingetjes aan de brommobiel (lampje vervangen, antenne er op monteren, oppoetsen). Het liefst in of in de omgeving van Amersfoort, Leusden, Nijkerk of Soest.

Heb jij een bedrijfslocatie waar dat is en wil je dit beschikbaar stellen, heb je bijvoorbeeld een bedrijfskantine waar op zaterdag als je personeel vrij is niks gedaan wordt? Of heb je een stukje vlak land met een grote schuur of keet? Wij worden daar erg blij mee als we er gebruik van mogen maken.

Deel je dit bericht ook op jouw Facebook tijdlijn?