De Brommobiel Club, een oude bekende in een nieuw jasje gestoken

   

Hallo allemaal. Welkom terug en ook als je nieuw bent ben je welkom. In de afgelopen jaren reed jij vast weleens een keertje mee met een tourrit van De Brommobiel Club. En goed nieuws, dat gaan we vaker doen! De Brommobiel Club is nu een Facebook groep geworden.

Behalve elkaar helpen op Facebook gaan we straks ook Tourritjes afwisselen met Trefs, ontmoetingen met andere Brommobieltjes. Want zo gaan we onszelf noemen: rij jij een brommobiel en word je lid van De Brommobiel Club? Dan ben jij een Brommobieltje. We gaan dat laten zien met bijvoorbeeld een button met onze Club Mascotte: Brommobieltje. Of een T-shirt, vlaggetje en van die leuke bumperbordjes. Die laten we dus maken voor de eerste Tref, dat komt nog binnenkort. Zo kom je oude bekenden tegen en maak je nieuwe vrienden. Bij De Brommobiel Club.

De Brommobiel Club is geen officiƫle club met lastige statuten, contributie of andere verplichtingen maar zoals gezegd een Facebook groep. Je wordt eenvoudig lid van de groep De Brommobiel Club en dan kan je gewoon ongedwongen ergens samen bij elkaar komen voor een Tref of Tourritje.

Zoals boven dit artikel al staat: een oude bekende in een nieuw jasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *