Hoe word je lid van De Brommobiel Club?

   

De facebook groep De Brommobiel Club groeit enorm, in korte tijd zijn we van ongeveer 400 gebruikers (Brommobieltjes) doorgeschoten naar bijna 1200 leden!

Inmiddels is ook de Facebook pagina van De Brommobiel Club weer geactiveerd en zien we de aanloop verder toenemen. Een vraag die nog steeds veel langskomt is “Hoe word ik lid van De Brommobiel Club?”.

Zoals we al aangaven in het nieuws artikel is De Brommobiel Club een Facebook groep. Niet meer en niet minder. En om lid te worden klik je dan ook heel simpel in de groep op de knop Lid worden (die zie je hier rechts). Voila, da’s alles, je bent lid.

Lid zijn van deze Facebook groep is gratis, je hoeft dus geen contributie te betalen.

Je vind de Facebook groep op onderstaand adres:

https://www.facebook.com/groups/debrommobielclub

Wat doe je als je lid bent?

Elkaar helpen! En dat kan op heel veel manieren. De een heeft bijvoorbeeld een vraag over een lamp vervangen, de ander heeft moeite met en route te vinden. En soms komt er iemand langs zonder een vraag maar om even zijn of haar frustratie te verwoorden om een barst in de bumper of zo.

Wie is dan die club?

Dat zijn jullie! We doen het samen. Er is ook een nieuwe website, die is nu nog een beetje leeg (maar wel mooi vind ik zelf) en op deze website zullen in de nabije toekomst de Trefs en Tourritjes worden aangekondigd.

Dat wordt gezellig en informeel, niks moet en alles mag en voorlopig voornamelijk in de regio tussen Woerden en Harderwijk en misschien wel verder in het land in de toekomst. Worden we er allemaal heel enthousiast van dan zou het dus ook maar zo kunnen dat er in andere delen van het land op zaterdag spontaan een Tref komt ergens.

In de eerdere aankondiging op Facebook bedankte ik jullie al voor jullie bijdragen in de groep. Daarom krijgen jullie van mij allemaal een titel: jullie zijn nu allemaal Brommobieltjes en daarmee komt de Club Mascotte tot leven, dat is het Brommobieltje zoals je ziet. Kom ik de juiste sponsors (weer) tegen dan wil ik daarmee leuke dingen voor jullie gaan doen (merchandise zoals buttons, stickers e.d.). Gewoon omdat het leuk is om je daarmee te laten zien.

Ga vooral door met waar we hier bezig waren mensen, dat is elkaar helpen met antwoorden op vragen. Daar is De Brommobiel Club voor. En die club, dat zijn wij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *