Even voorstellen: Leendert

   

Nu de eerste stappen zijn gemaakt om vanaf volgend jaar Tourritjes & Trefs te gaan organiseren (en er is voor de eerste al een leuke locatie gevonden) is het ook tijd om mij opnieuw aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Leendert en jullie kennen mij natuurlijk al van Kronkelroutes.nl. Op de kronkelroutes.nl website heb ik jullie de afgelopen vijf jaar voorzien van allerlei handige tips en artikelen om het jullie makkelijker te maken om met een brommobiel door Nederland te rijden. Die website kan ik jullie nog steeds van harte aanbevelen, ik ben indertijd met die website begonnen voor jullie, zodat je veiliger kan rijden in jouw brommobiel.

Vanaf volgend jaar gaan er een paar dingen veranderen en dat wil ik hieronder graag uitleggen.

De grootste verandering voor mijzelf is dat ik op mijn website Kronkelroutes.nl geen nieuws uit de brommobiel branche meer ga aanbieden, dat lees je namelijk ook al op 45 Community • NL. Dat betekent niet dat er niets meer gebeurt op Kronkelroutes.nl, integendeel. Op die website zal nog steeds allerlei informatie worden aangeboden voor navigatie, dat blijft zo.

Behalve dat ik in een leuk team ga schrijven voor een mooi nieuw oranje online platform ga ik het ook iets anders aan doen met het organiseren van evenementen en alleen nog kleinschalige, gezellige ontmoetingen doen: Tourritjes & Trefs. Dat heeft te maken met mijn gezondheid, na drie hartinfarcten moet ik het echt rustiger aan doen, keihard meewerken aan grote evenementen lukt niet meer. Maar stilzitten kan ik ook niet.

Dus wat doe ik hier bij De Brommobiel Club? Ach, dat lijkt mij duidelijk: bij een hechte online club horen in de Facebook groep waar iedereen elkaar wil helpen met vragen over hun brommobielen. Doe vooral met mij mee, een nieuw avontuur. Zoals ze in het Engels zeggen: enjoy the ride. Rij je mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *