Blog

Recente artikelen

 • Heb jij zin in de Elfstedentocht?

  Heb jij zin in de Elfstedentocht?

     

  Voor de meivakantie van 2025 van 26 april t/m 4 mei 2025 willen wij graag het animo peilen voor de Brommobiel Elfstedentocht. Het plan is om deze dan ook weer in 3 delen te rijden, dus inclusief 2 overnachtingen (in Workum en Dokkum). Hou dus rekening met een driedaags evenement.

  Lees meer

 • Locaties voor Tourritjes en Trefs, weet jij er eentje?

  Locaties voor Tourritjes en Trefs, weet jij er eentje?

     

  Zoals je vast al wel weet willen wij bij De Brommobiel Club ons gezicht op meer plekken in Nederland laten zien. In voorgaande jaren hebben we al Trefs gehad bij dealers in het land maar ook bijvoorbeeld bij horeca gelegenheden in Amersfoort en Ermelo. Wij krijgen ook steeds meer de vraag of er bij jou in de buurt ook eens een Tref georganiseerd kan worden en dat kan overal zijn.

  Lees meer

 • Even voorstellen: Leendert

  Even voorstellen: Leendert

     

  Nu de eerste stappen zijn gemaakt om vanaf volgend jaar Tourritjes & Trefs te gaan organiseren (en er is voor de eerste al een leuke locatie gevonden) is het ook tijd om mij opnieuw aan jullie voor te stellen.

  Lees meer

 • De Club Mascotte? Dat ben jij natuurlijk!

  De Club Mascotte? Dat ben jij natuurlijk!

     

  We zijn na de onverwachte doorstart alweer een paar weken op weg met een nieuwe stijl, social media kanalen en heel, heel erg veel nieuwe leden op Facebook.

  Lees meer

 • Hoe word je lid van De Brommobiel Club?

  Hoe word je lid van De Brommobiel Club?

     

  De facebook groep De Brommobiel Club groeit enorm, in korte tijd zijn we van ongeveer 400 gebruikers (Brommobieltjes) doorgeschoten naar bijna 1200 leden!

  Lees meer

 • Breakie, breakie!

  Breakie, breakie!

     

  Het was jaren geleden heel erg populair, bij truckers nog steeds en ook door brommobilisten die veel op het platteland rijden wordt het nog steeds gebruikt: het bakkie. En in bepaalde gebieden is het bakkie een veel gebruikte manier van communiceren, onder andere door brommobilisten.

  Lees meer