De Grote Brommobiel Tourrit 2023

   

De Grote Brommobiel Tourrit 2023 wordt de grootste tourrit tot nu toe!

Voor de derde keer wordt door BebrO Brommobielen in Hoevelaken De Grote Brommobiel Tourrit georganiseerd, deze keer om het relatief nieuwe platform 45 Community • NL voor Brommobiel Enthousiasten te promoten.

Ook dit jaar weer heeft Kronkelroutes.nl met het ontwerpen van de tourrit een bijdrage aan die inmiddels beroemde tourrit geleverd. Samen met de heer Bart van de Berg en Tom van de Welie van BebrO heeft Kronkelroutes.nl een route voorbereid waarbij zij de mooiste stukjes van het land om Hoevelaken laten zien.

Natuurlijk krijgen alle deelnemers ook dit jaar weer een mooi tourrit bordje voor op de bumper en laten wij iedereen die komt kijken langs de weg zien hoe ontzettend leuk rijden met een brommobiel is. En je gaat ook niet met een lege maag naar huis. Maar er is nóg een verrassing!

Kom je van ver?

Natuurlijk vinden wij het leuk als je ook mee wil rijden en je komt uit bijvoorbeeld laten we zeggen bijvoorbeeld Knikkerdorp (maar natuurlijk ook elke andere stad of dorp in Nederland die minimaal 60 km ver vanaf Hoevelaken ligt) of je komt uit België, dan krijg je van BebrO Brommobielen 50% korting op een hotelovernachting in Hoevelaken. Deelnemers die verder moeten rijden dan 60 km krijgen 50% van hun hotelovernachting kado! Voor meer informatie over die hotelovernachting neem je contact op met BebrO (033-2580466).

Bij deze dus een uitnodiging aan alle Brommobieltjes in het land om je aan te melden en mee te rijden, het wordt een geweldig feestje!

(advertentie)

Praktische informatie

Datum14 Oktober 2023
LocatieDrs. W. van Royenstraat 21
3871 AN Hoevelaken
Tijd09:30 uur – 15:00 uur
KostenVolledig gratis (inclusief hapje en drankje)

Wil jij je aanmelden? Dat kan, ga daarvoor naar de website van 45 Community en vul het aanmeldformulier in. En dan zien we je daar! Zet het in je agenda: 14 oktober.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *