De Brommobiel Club Tref – Herfst 2023

   

Zaterdag 25 november is er een De Brommobiel Club Tref in Ermelo, een gezellige ontmoeting met andere Brommobieltjes. Met een kopje koffie met of zonder appeltaart (eigen rekening).

Waar komen we bij elkaar?

Vanuit Ermelo gezien ongeveer halverwege de Drieërweg linksaf is De Schaapskooi, met een echte schaapskudde die elke dag de heide afgraast. De Schaapskooi is een leuke locatie op de rand van bos en heide bij Ermelo en heel geschikt voor een fijne wandeling over de hei, zoeken naar spechten in het bos of even een tourritje naar het Solsche Gat of Garderen. En natuurlijk is er de schaapskudde zelf te bekijken, binnen in de schaapskooi of buiten op de hei.

Leuke ontmoetingen om samen leuke dingen te doen

Bij deze Tref ontmoet nieuwe brommobiel vrienden of ga lekker je eigen gang, alles mag. Wil je toch een echte lunch dan is er een eindje verder aan het einde van de Drieërweg Boshuis Drie waar je heerlijk kan eten.

Parkeren is gratis

Parkeren bij De Schaapskooi is gratis, het is onverhard terrein dus neem stevige wandelschoenen of laarzen mee.

Datum:25 november 2023
Tijd:11:00 uur
Locatie:De Schaapskooi (website)
Postweg 50 
3852 PK Ermelo
Google Maps link
Overige details:De Schaapskooi is met de brommobiel alleen bereikbaar via de Drieërweg vanuit Ermelo (linksaf) en Speuld (rechtsaf na de motorcrossbaan).

Meld je aan!

Wil je bij deze Tref zijn dan kan je jezelf aanmelden. Dat hoeft natuurlijk niet maar het maakt het ons wel makkelijker om in te schatten hoeveel koffie en andere consumpties nodig zijn voor iedereen. Aanmelden kan via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *