De Brommobiel Club Elfstedentocht 2025

   

In de meivakantie van 2025 van 27 april t/m 5 mei 2025 zal De Brommobiel Club Elfstedentocht 2025 worden gereden. Op 27 april starten wij in Sloten en rijden we door tot Workum voor de eerste overnachting want de rit is in drie etappes verdeeld. Ook jij kan meedoen, je regelt dan zelf jouw overnachtingen en ’s ochtends sluit je aan bij de groep en vertrekken we rond 10 uur. Op de tweede dag rijden we naar Dokkum en overnachten wij daar in de stad. Op dag drie rijden we ook weer om 10 uur verder en eindigen we weer in Sloten. Daarna kan iedereen weer terug naar huis.

Om mee te doen met De Brommobiel Club Elfstedentocht 2025 zijn deelnamekosten verschuldigd. Hiervoor krijg je een deelnamepakket toegestuurd met de volgende inhoud:

 • Startbewijs
 • Stempelkaart
 • Elfstedentochtbordje voor op je bumper
 • Uitgebreide routebeschrijving
 • Adressenlijst stempelposten

Dit pakket zal je na betaling van €15,00 worden toegezonden. Betalen kan door middel van een bankoverschrijving of via PayPal, informatie hiervoor word je toegestuurd. Het genoemde bedrag moet uiterlijk 1 week voor het evenement ontvangen en bijgeschreven zijn zodat wij tijd genoeg hebben om het deelnamepakket naar je op te sturen.

Aanmelden kan hieronder

Geweldig dat je er bij bent! Met het invullen van dit formulier meld je je aan voor De Brommobiel Club Elfstedentocht 2025.

Met je aanmelding ga je akkoord met de kosten van het deelnamepakket inclusief Stempelkaart en Elfstedentochtbordje voor op je bumper. Dit pakket zal je na betaling van €15,00 worden toegezonden.

  Chauffeur:

  Bijrijder (optioneel):

   

  2 reacties op “De Brommobiel Club Elfstedentocht 2025”

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *